Ejendomsservice

Vi tilbyder alle former for såvel indendøre som udendøre

Hos Storkøbenhavns Totalservice tilbyder vi alle former for ejendomsservice til erhverv der kan være relevant, såvel indendøre som udendøre.

Vi er med andre ord den altmuligmand, du lige mangler, der kan klare de opgaver, du sjældent har rigtig god tid til. Og så har vi erfaringen og det rette maskinel og værktøj.

Så mange har vi

0
Erhvervsejendomme
0
byggepladser
0
Ejendomme
0
Lokaler

Viceværtsservice

Vi tilbyder viceværtservice som man kender det fra “gamle dage”. Ham eller hende der bevæger sig rundt på foreningens eller virksomhedens arealer, og rengøre, vedligeholder og ordner diverse fornødenheder.

Uanset om du administrerer en boligforening, en virksomhed eller lignende, kender du højst sandsynligt til den lange række af gøremål, der skal udføres på daglig basis, for at få hverdagen til at løbe rundt i firmaet eller foreningen.

Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt for jer at få styr på alle pligterne og tilbyder derfor at lade vores professionelle og erfarne medarbejdere overtage viceværtrollen for jer. Vi fejer fortovene, udfører mindre reparations- og håndværksopgaver, sorterer storskrald og så videre. Vi skræddersyer en løsning, der passer præcis til jeres behov.

Vil du vide mere om vores viceværtservice, så kontakt os med det samme. Vi tager en uforpligtende samtale om jeres ejendom og aflægger jer et besøg for at besigtige opgavernes omfang.

NAFT ApS Entreprenør

Grundig rengøring af trapper og opgange

Trappevask og rengøring af opgange er et nødvendigt gøremål i alle ejendomme. Det er en tidskrævende opgave og til tider hårdt fysisk arbejde. Ikke desto mindre er det vigtigt at have styr på. Trappeopgangen er det sted folk ankommer og danner sig det første indtryk af ejendommen. Med en nydelig og velduftende opgang, vil folk derfor føle sig mere velkomne.

Vi tilbyder professionel and grundig rengøring af trapper og opgange. Vi støvsuger, vasker trapperne, aftørrer karme og gelændere og sørger for at trapper, reposer og elevatorer fremstår skinnende rene.

Få mere info

Kontakt

os nu!