Slutrengøring

Det sidste så man endelig kan flytte ind

Når byggepladsen skal forvandles til et nøglefærdigt byggeri, er slutrengøring med til at afslutte projektet helt. 

Når vores folk er færdig med at udføre den sidste rengøring, giver det det samlede indtryk af byggeriet, som byggeriet fortjener og er derved afgørende for en problemfri afleveringsforretning. 

Slutrengøring finpudser jeres byggeri, så det fremstår nyt, lækkert og rent. Vi er specialister i at gøre rent efter alle typer af byggeprojekter, og leverer altid et resultat vi kan stå inde for

Så mange har vi

0
Erhvervsejendomme
0
byggepladser
0
Ejendomme
100
Lokaler

Slutrengøring

Skal byggeriet afsluttes og afleveres med stil, så tilbyder NAFT APS en slutrengøring som indeholder hele pakken. Hos os er I garanteret rengjorte og klargjorte lokaler til tiden og til den aftale kvalitet og pris.

Vi tilbyder at stå for alt der har med oprydning og slutrengøring at gøre. Dvs. at vi holder løbende orden på byggepladsen, fjerner byggeaffald og byggepap, pudser vinduer, vasker trapper og hvad der ellers måtte være.

NAFT APS har erfaring med slutrengøring fra de små til de helt store projektor. Vi har været med på opgaver for feks. storentreprenører, hospitaler (Gentofte og Herlev Hospital), institutioner, små butikker og endda private lejligheder/huse eller sommerhuse som er blevet renoveret.

Vi ved hvordan opgaven skal håndteres og sikkerheden hos vores folk er altid i top.

NAFT ApS Entreprenør

Vi er der på

Vi kan træde til indenfor kort tid, så tøv ikke med at hiv fat i os selvom I er sent ude. Den bedste måde at kontakte os for en slutrengøring pris, er på mail. Alternativt kan du ringe på telefon 41 31 11 12

Få mere info

Kontakt

os nu!